Yoga & ayurveda in Kerala January 2016

IMG_20131118_210230

Information in English coming up soon.

I januari 2016 erbjuder Jade Travel tillsammans Nordiska Yogainstitutet en avkopplande och sinnesutvidgande resa till Kerala.
Vi välkomnar hela familjen och ger gärna tips på aktiviteter som är kul för stora som små. Möjlighet till barnpassning finns både på Isola di Cocco och på utflykterna.

Kika på bilder från Indien här!

Läs mer om boendet här!

För dig som har gått eller går på Nordiska yogainstitutets (NYI) grundutbildning får du 10 utbildningstimmar att lägga till din 500-timmarscertifiering.

  • Avresa:
    9/1 Sthlm – Trivandrum
    Framme 10/1 Trivandrum

Resan vänder sig till dig som har minst ett års erfarenhet av yoga och är sugen på att lära dig mer. På morgonen jobbar vi med olika typer av viryayogaflöden, varav tre från virya-ayurvedan och under tre eftermiddagar jobbar vi med workshops med teknik, tips och fördjupning med asanor från alla möjliga nivåer. Josephine (som skrivit Yoga för dig – yoga och ayurveda med medförfattaren Peter Ljungsberg) berättar i en föreläsning om dom olika doshorna (kroppstyper) och hur du med enkla knep kan ändra dina vanor i vardagen utifrån kunskapen om din kroppstyp.

För dig som är intresserad erbjuder vi dels en heldagsutflykt tillSwami Vivekanandas meditationsplats i Kanyakumari, dels en halvdagsutflykt till Sivanandas ashram under de dagarna utan eftermiddagsyoga. (Utflykterna är valfria och du bestämmer dig och betalar på plats) För dig som fokusera på ayurvediska behandlingar under den här veckan, så har vi 20% rabatt på alla behandlingar på det ayurvediska resortet, Isola di Cocco som vi bor på. Möjlighet till att välja ayurvedisk kost finns.

Hemresa
18/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 18/1


Husbåt:
För dig som vill komplettera med ett oförglömligt dygn på en husbåt som vaggar dig fram längst Keralas ”backwaters”, så finns det möjlighet att välja till det . OBS! Meddela det vid bokning till Lena på Jade.

Hemresa för dig som önskar komplettera med husbåt
20/1 Kochi – Sthlm
Hemma 20/1


PRISER:
För mer info kontakta vår expert Lena på Jade:
lena@jade.se tel: 08-441 76 25