Mat

Mat

Vår fantastiska kock Jo från England vinnlägger sig om att laga mat som är god och lokal med inspiration från yogans tankar. Hon har många års erfarenhet av att laga i yogasammanhang och mixar gärna sina kunskaper i ayurvedisk, veganskt-, och raw-food tillredning med olika egna länders specialrätter. I huvudsak äter vi vegetariskt med Medelhavets kryddor, men ibland äter vi även färsk fisk som inhandlats från morgonens fiskmarknad. (Meddela när du bokar in dig om du är vegetarian och/eller har mat allergier, så ordnar vi fina alternativ till dig). Ofta skämmer Jo bort oss med god dessert, hembakat surdegsbröd eller smoothies. Och ibland dyker vin upp till middagen från något av traktens vingårdar.

Det vattnas i munnen när du tittar på bilderna här!


Kalender

Juni 2017
24 juni – 1 juli: Retreat i Spanien 

Augusti 2017
16 aug: Workshop, Kristiansund, Norge
17 aug: Workshop, Barkåker, Tønsberg, Norge
22 – 24 aug: Påbyggnadsutbildning: Virya Puls, Stockholm
25 – 26 aug: 10-årsjubileum för Viryayogan! 

September 2017
1 sept: Workshop, Oslo
4 sept: Kursstart: Närvaro, meditation och yoga, Stockholm
7 – 10 sept: Halvårsutbildning i Stockholm startar
14 – 16 sept: Påbyggnadsutbildning: immersion med Doug Keller
22 – 23 sept: Workshop, Köpenhamn

Oktober 2017
19 – 22 okt: Årsutbildning i Oslo startar
25 – 26 okt: Påbyggnadsutbildning: Praktisk anatomi,Oslo
27 – 28 okt: Påbyggnadsutbildning: Virya Sequencing, Oslo

November 2017
23 – 26 nov: Påbyggnadsutbildning: Virya vinyasa, Stockholm

Januari 2018
3 – 12 jan: Yogaretreat i Indien (yoga & filosofi)
10 – 19 jan: Yogaretreat i Indien (yoga & ACT)