Mat

Mat

Vår fantastiska kock Jo från England vinnlägger sig om att laga mat som är god och lokal med inspiration från yogans tankar. Hon har många års erfarenhet av att laga i yogasammanhang och mixar gärna sina kunskaper i ayurvedisk, veganskt-, och raw-food tillredning med olika egna länders specialrätter. I huvudsak äter vi vegetariskt med Medelhavets kryddor, men ibland äter vi även färsk fisk som inhandlats från morgonens fiskmarknad. (Meddela när du bokar in dig om du är vegetarian och/eller har mat allergier, så ordnar vi fina alternativ till dig). Ofta skämmer Jo bort oss med god dessert, hembakat surdegsbröd eller smoothies. Och ibland dyker vin upp till middagen från något av traktens vingårdar.

Det vattnas i munnen när du tittar på bilderna här!


Aktuella filmer

Här får du idéer och tips om biomekanik, filosofi och yogans historia.

Kalender

Juni 2019
22-29 juni: Sommaryoga i Spanien

Augusti 2019 
14 – 18 aug: Bridgeutbildning startar, Stockholm
15 – 18 aug: Basutbildning startar, Göteborg
21 – 25 aug: Påbyggnadsutbildning: Virya Grace, Stockholm
28 aug – 1 sept: Fortsättningsutbildning 100 tim startar, Stockholm

September 2019
18 – 21 sept: Immersion with Doug Keller, Stockholm

Oktober 2019
10 – 13 okt: Höstutbildning startar, Stockholm
3 – 10 okt: Vinterutbildning startar, Oslo
10 – 13 okt: Påbyggnadsutbildning: Virya för gravida, Stockholm
16-20 okt: Helgresa till Spanien

November 2019
8 – 10 nov: Påbyggnadsutbildning: Virya Puls, Stockholm
15 -17 nov: Påbyggnadsutbildning: Virya Rehab startar, Stockholm
17 nov: Workshop med Josephine, Höllviken
23-24 nov: Yoga som behandlande metod, workshop med Josephine mfl, Stockholm

December 2019
29 nov – 1 dec: Påbyggnadsutbildning: Virya PT, Stockholm

Januari 2020
2-18 jan: Yoga i Indien, en eller två veckor

Februari 2020
15-16 feb: Fortsättningsutbildning 100 tim startar, Stockholm/Umeå
24 feb-1 mars: Påbyggnadsutbildning: Certifiering, Stockholm

Mars 2020
2-4 mars: Rehabyoga:bas startar, Stockholm