Mat

Mat

Vår fantastiska kock Jo från England vinnlägger sig om att laga mat som är god och lokal med inspiration från yogans tankar. Hon har många års erfarenhet av att laga i yogasammanhang och mixar gärna sina kunskaper i ayurvedisk, veganskt-, och raw-food tillredning med olika egna länders specialrätter. I huvudsak äter vi vegetariskt med Medelhavets kryddor, men ibland äter vi även färsk fisk som inhandlats från morgonens fiskmarknad. (Meddela när du bokar in dig om du är vegetarian och/eller har mat allergier, så ordnar vi fina alternativ till dig). Ofta skämmer Jo bort oss med god dessert, hembakat surdegsbröd eller smoothies. Och ibland dyker vin upp till middagen från något av traktens vingårdar.

Det vattnas i munnen när du tittar på bilderna här!


Kalender

Augusti 2017
16 aug: Workshop, Kristiansund, Norge
17 aug: Workshop, Barkåker, Tønsberg, Norge
18 aug: Viryaflow-klass, Barkåker, Tønsberg, Norge
22 – 24 aug: Påbyggnadsutbildning: Virya Puls, Stockholm
22 – 24 aug: Påbyggnadsutbildning 300 tim startar: Vinyasalinjen
26 aug: Teachers gathering, Stockholm

September 2017
1 sept: Workshop, Oslo
7 – 10 sept: Halvårsutbildning i Stockholm startar
14 – 16 sept: Påbyggnadsutbildning: immersion med Doug Keller
22 – 23 sept: Workshop, Köpenhamn

Oktober 2017
5 – 8 okt: Virya basutbildning 1 startar
19 – 22 okt: Årsutbildning i Oslo startar
25 – 26 okt: Påbyggnadsutbildning: Praktisk anatomi,Oslo
27 – 28 okt: Påbyggnadsutbildning: Virya Sequencing, Oslo

November 2017
10 – 12  nov: Kurs: Viryayoga för psykologisk behandling startar, Stockholm
22 – 26 nov: Påbyggnadsutbildning: Virya vinyasa, Stockholm

Januari 2018
3 – 12 jan: Yogaretreat i Indien (yoga & filosofi)
10 – 19 jan: Yogaretreat i Indien (yoga & ACT)
25 – 28 jan: Årsutbildning i Stockholm startar (200 hr)

Mars 2018
1 – 4 mars: Virya basutbildning 2 startar

Maj 2018
20 – 27 maj: Påbyggnadsutbildning: Certifiering i Spanien

Juni 2018
9 – 16 juni: Virya fortsättning/bridge-utbildning startar