Mat

Mat

Vår fantastiska kock Jo från England vinnlägger sig om att laga mat som är god och lokal med inspiration från yogans tankar. Hon har många års erfarenhet av att laga i yogasammanhang och mixar gärna sina kunskaper i ayurvedisk, veganskt-, och raw-food tillredning med olika egna länders specialrätter. I huvudsak äter vi vegetariskt med Medelhavets kryddor, men ibland äter vi även färsk fisk som inhandlats från morgonens fiskmarknad. (Meddela när du bokar in dig om du är vegetarian och/eller har mat allergier, så ordnar vi fina alternativ till dig). Ofta skämmer Jo bort oss med god dessert, hembakat surdegsbröd eller smoothies. Och ibland dyker vin upp till middagen från något av traktens vingårdar.

Det vattnas i munnen när du tittar på bilderna här!


Kalender

Mars 2017
3 – 5 mars: Påbyggnadsutbildning: Mobility & Strength, Stockholm
4 mars: Passningsworkshop, Oslo
4 – 5 mars: Kursstart: Yogafördjupning, Stockholm
7 mars: Kursstart: Yoga & ACT, Stockholm
8 – 12 mars: Årsutbildning i Malmö startar
29 mars: Passningsworkshop, Stockholm
31 mars: Workshop, Stockholm

April 2017
28 – 30 april: Påbyggnadsutbildning: Virya PT, Stockholm
29 – 30 april: Workshop i Köpenhamn

Maj 2017
3 maj: Workshop, Skellefteå
18 – 23 maj: Påbyggnadutbildning: Virya och Ayurveda, Spanien
25 maj – 3 juni: Summer Intensive Spain/Sweden startar

Juni 2017
24 juni – 1 juli: Retreat i Spanien 

Augusti 2017
22 – 24 aug: Påbyggnadsutbildning: Virya Puls, Stockholm
25 – 26 aug: 10-årsjubileum för Viryayogan! 

September 2017
4 sept: Kursstart: Närvaro, meditation och yoga, Stockholm
7 – 10 sept: Halvårsutbildning i Stockholm startar

Oktober 2017
19 – 22 okt: Årsutbildning i Oslo startar

November 2017
6 – 12 nov: Winter Intensive India/Sweden startar
23 – 26 nov: Påbyggnadskurs: Virya vinyasa, Stockholm

Januari 2018
3 – 12 jan: Yogaretreat i Indien (yoga & ayurveda)
10 – 19 jan: Yogaretreat i Indien (yoga & ACT)