Mat

Mat

Vår fantastiska kock Jo från England vinnlägger sig om att laga mat som är god och lokal med inspiration från yogans tankar. Hon har många års erfarenhet av att laga i yogasammanhang och mixar gärna sina kunskaper i ayurvedisk, veganskt-, och raw-food tillredning med olika egna länders specialrätter. I huvudsak äter vi vegetariskt med Medelhavets kryddor, men ibland äter vi även färsk fisk som inhandlats från morgonens fiskmarknad. (Meddela när du bokar in dig om du är vegetarian och/eller har mat allergier, så ordnar vi fina alternativ till dig). Ofta skämmer Jo bort oss med god dessert, hembakat surdegsbröd eller smoothies. Och ibland dyker vin upp till middagen från något av traktens vingårdar.

Det vattnas i munnen när du tittar på bilderna här!


Kalender

Juni 2018
23 – 30 juni: Retreat: sommaryoga i Spanien

September 2018
6 – 9 sept : Halvårsutbildning i Stockholm startar
6 – 9 sept: Fortsättnings/bridge-utbildning startar, Stockholm
7 sept: Påbyggnadsutbildning, Passningsutbildning, Stockholm
8 – 9 sept: Påbyggnadsutbildning: Tema & biomekanik, Stockholm
15 – 16 sept: Påbyggnadsutbildning: Meditation & pranayama, Stockholm
17 – 21 sept: Påbyggnadsutbildning: Virya Explore, Stockholm
22 – 23 sept: Biomekanik-refresh, Oslo

Oktober 2018
4 – 7 okt: Virya basutbildning 2 startar, Stockholm
8 – 12 okt: Påbyggnadsutbildning: Virya & Ayurveda, Spanien
10 – 14 okt: Retreat: långweekend i Spanien

November 2018
9 – 11 nov: Påbyggnadsutbildning: Rehab som påbyggnad startar
9 – 11 nov: 300-timmarsutbildning: Rehab startar
15 – 18 nov: Viryayoga för psykologisk behandling steg 2 startar, Stockholm
27 – 28 nov: Påbyggnadsutbildning: Fördjupning biomekanik, Stockholm
29 nov – 2 dec: Påbyggnadsutbildning: Virya PT, Stockholm

Januari 2019
2 – 11 jan: Yogaretreat i Indien
3 – 18 jan: Yogaretreat i Indien
24 – 27 jan: Årsutbildning i Stockholm startar

Mars 2019
18 – 24 mars: Påbggnadsutbildning: Certifieringsutbildning i Oslo