Översikt över vårt utbildningssystem

200 timmar (RYT 200): Grundutbildning

Vår grundutbildning i Viryayoga erbjuder dig en bred bas att stå på inom yogan och gör dig trygg i rollen som blivande yogalärare. Kanske har du tidigare gått en yogalärarutbildning eller så är detta din första. Oavsett kommer vi skapa de bästa förutsättningarna för just dig att utvecklas och förkovras. Längden på våra utbildningar är mellan en månad upp till ett år. När du gått vår 200-timmarsutbildning kan du gå våra påbyggnadsutbildningar och bygga vidare mot en 500-timmarscertifiering.

500 timmar (RYT 500): Påbyggnadsutbildningar

Med entusiasm och nyfikenhet erbjuder vi dig att gräva vidare inom yogans möjligheter. Våra påbyggnadsutbildningar ämnar att fördjupa dina kunskaper inom utvalda ämnen samt former av Viryayoga, både stillsamma och mer fysiskt utmanande.När du har avslutat din 200-timmarsutbildning och blivit diplomerad inom Viryayoga kan du bygga vidare med påbyggnadsutbildningar för att bli certifierad samt så småningom erhålla din 500-timmarscertifiering. Några få delar är obligatoriska, och många delar väljer du själv utifrån dina specifika intressen.

Läs mer om påbyggnadsutbildningarna här >>>

200 och 500 timmar (RYT 200 och RYT 500) Virya Rehab

Med hjälp av yogans tekniker kan vi stärka den fysiska kroppen, såväl som det mentala välbefinnandet. Tanken med utbildningen i Virya Rehab är att du efter certifiering tryggt ska kunna guida elever eller patienter i Viryayoga, i grupp eller individuellt; dels för de utan specifika behov och dels i ett rehabiliterande syfte. Fokus är att med hälsosam rörelselära stärka stöd- och rörelseapparaten samt att med mindfulness och yogafilosofiska teman stärka sinnet för en livsbejakande förändring.

På utbildningen möter du ett erfaret team bestående av fysioterapeuter, naprapater, forskare, läkare och yogalärare.

RYT = Registered Yoga Teacher enligt Yoga Alliances kriterier.