Virya Grace 2016

IMG_20131118_220826

 (35 timmar)

S01-YA-SCHOOL-RYS-300Många av våra elever känner att yogan ger både den styrka och stillheten som är viktig i alla livets skeden. Och i yogan kan vi ge välavvägda stunder som ökar rörlighet, ger styrka och öppnar själen  oavsett var vi befinner oss på vägen. Men alla kan inte göra allt…
I Virya Grace har vi tagit fram tre flöden som underlättar för våra deltagare som har svårt att krångla sig upp och ner från golvet: sittandes på stol, med stolen som stöd och med väggen som stöd. Det handlar om att yoga med grace oavsett ålder, vikt eller vana.

Robin Tåg berättar dom fysiologiska förändingar som kroppen går igenom vid kroppens åldrande och påminner om vad som händer fysiologisk vid kraftig övervikt. Du lär dig tre olika program: ett sittandes på en stol, ett program med många asanor som tar stöd av en vägg och ett med stöd från en stol.

Den här kursens timmar kan du tillgodoräkna dig till 500-timmars certifieringen (grundkurs 200 timmar + påbyggnadskurser 300 timmar) och till att förnya din viryalicens.

Förkunskaper:
200-timmars grundutbildning i viryayoga.

Lärare:
Marianne Sundell och Robin Tåg

Datum:
Ons 17/8 – sön 21/8 2016

Pris:
5 600 kr (inkl moms).
Kursmaterial ingår.

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se och vi sänder en faktura till dig på anmälningsavgiften 1500 kr.
OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Du kan inte “flytta över” anmälningsavgiften till en annan kurs. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Läs mer om villkoren för anmälan här.

Delbetalning:
Om du vill delbetala, så samarbetar Nordiska yogainstitutet med Human Finans, som har humana krediter för utbildningar. Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning.Om du klickar på loggan nedanför och följer instuktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.

Du kan också ringa till Human Finans direkt för gratis rådgivning. Tel: 08-560 201 15

I vissa fall kan du även delbetala påbyggnadsutbildningar direkt via Nordiska yogainstitutet mot en administrativ avgift.