Search
Close this search box.

Datum och hålltider för zoom- och livemöten

Datum och hålltider

Du börjar utbildningen när du vill och lägger upp det efter ditt schema. Under utbildningen behöver du dock vara med på block 4 (live i Stockholm) och block 8 (på zoom). För att du ska få en struktur på din utbildning samt kunna ställa frågor i grupp, föreslår vi dessutom att du är med på våra tre “live call” (korta zoommöten), på så vis får du dessutom en bra rytm på din kurs. De är inte obligatoriska, men himla trevliga.

Parallellt med din utbildning rekommenderar vi att du hakar på workshoppar eller retreater som vi utbildare har live på olika platser i Sverige. Då får du chans att yoga loss med oss, och vi kommer att ge dig extra hjälp och uppmärksamhet i din egen yogautövning. För dig som bygga upp till en 500-timmars licens (RYT 500), så kan du tillgodogöra dig dessa timmar sedan.

Titta på upplägget och datumen nedan, och fundera ungefär när du vill boka in dig på för block 4 (live i Stockholm) och block 8 (zoom). När du anmält dig på utbildningen, kommer vi kolla med dig vilka datum du föredrar. Live call 1,2 och 3 behöver du inte boka in dig på, utan när du börjar kommer du att få alla datum och zoomlänkar på ett bräde.

Fas 1
Du jobbar med block 1 och 2 (asana, biomekanik och praktik) samt block 3 (anatomi) hemma: parallellt eller ett block i taget. Någonstans under fas 1 är du med på live call 1 och 2. Och någon gång under fas 1 kommer du till block 4, livetillfället.

Välj mellan dessa datum (kolla att det stämmer inom ditt 18-månaders-spann):

Block 4 – live i Stockholm (heldagar):

8/3 – 10/3 2024
11/10 – 13/10 2024
7/3 – 9/3 2025

Fas 2
För att du eventuellt inte ska hamna i osynk med din planering och våra datum och kanske behöva ”vänta in” datumen för livetillfället (och tappa tid, om du planerar att köra en intensiv variant av utbildningen), får du block 5 och 6 (historia, filosofi och kommunikation) samt block 7 (asana, biomekanik) redan när du är klar med de tre första online-blocken. Du kan därför påbörja fas 2 i väntan på live-tillfället.
Någonstans under fas 2 gör du live call 3.

När du är klar med block 1 – 7 är det dags för block 8 på zoom:

Välj mellan dessa datum (kolla att det stämmer inom ditt 18-månaders-spann)::

Block 8 – zoom (heldagar):

9/2 – 11/2 2024
6/9 – 8/9 2024
7/2 – 9/2 2025

Naturligtvis hör du av dig till oss på mejl eller till yogalärarutbildningens facebooksida när du vill under utbildningen om du behöver fråga något.