Ord från tidigare elever

Ord från tidigare elever

“Om du funderar på om du skall gå viryayogalärarutbildningen eller inte, så är mitt råd, fundera inte, bara gör det! Det är en fantastisk utbildning med både hjärta och hjärna, med både kropp och själ! Kan inte tänka mig en bättre yogalärarutbildning eller gemenskap!”
Klaus

“Jag har tidigare gått en annan yogalärarutbildning utomlands, men kände att mina kunskaper i anatomi och biomekanik inte var tillräckliga för att ge mina elever en bra och säker undervisning. Det första viryayogapass jag deltog i räckte för mitt beslut att gå lärarutbildningen. Rolig, genomtänkt och komplett yoga. Jag gillar den tillåtande stämning som råder i viryagänget, och det fantastiska lärarteamet. Jag har tidigare känt mig lite rotlös i min yogalärarroll i och med att jag inte haft några kollegor i Sverige att dela erfarenheter med… men nu jag blivit del av ett fantastiskt gäng viryavänner där vi kan stötta och lära av varandra.
Klara

“Jag har lärt mig massor, om yoga som lära och filosofi, om asanas, om muskler, leder och hur kroppen fungerar om att det faktiskt går att samarbeta i grupp utan irritation men kanske framför allt en massa om mig själv… I måndags, dagen efter kursavslutningen, hade jag min första yogaklass och först då insåg jag ju hur mycket jag lärt under sommaren. Även om jag såklart gjorde mina tabbar under klassen kände jag en helt annan säkerhet och framför allt glädje. Det är ju jättekul att vara yogalärare!
Susanne

“En utbildning som sporrar glädje, medvetenhet och ger förtroende för att man kan göra gott för sig själv och sina medmänniskor.”
Anjali

”Det är lycka att få jobba med sin fritid”

Anna

“Viryayoga-lärarutbildningen har gett mig en fantastisk kunskapsbas att luta mig mot när jag jobbar som yogalärare. Breda kunskaper i anatomi och biomekanik för att kunna förklara vad kroppen mår bra av och bör undvika när vi yogar. Djupdykning i yogans historia och filosofi under utbildningen ger också djupare förståelse för allt vad yogan innehåller. En fantastik utbildning som ger nya kunskaper och personlig utveckling, användbara även utanför yogamattan.

Cecilia

“Intensivt, kul och utvecklande – allt är möjligt!

Lotta

“Är du sugen på att läsa till yogalärare tveka inte, detta är det bästa jag gjort för mig själv på länge. Även om du inte tänker jobba som lärare så ger den otroligt med kunskaper och utveckling av dig själv.En resa i ditt inre!
Petra

”Personlig utveckling!”
Ulrika

“Har precis avslutat en sommarviryayogaperiod på en fantastisk plats här i Rättvik, ett restaurerat badhus med stor brygga som ligger i vattnet med milsvid utsikt runt Siljan! Vi har vårt Thailand här! Folk är så tacksamma och glada över viryayogan och många tycker att de äntligen har hittat något som passar dem! Nu när jag själv har landat lite mer i biomekaniken och upplägget med bl.a. filosofiska teman kan jag bli sååå fylld av tacksamhet att jag fick chansen att gå yogalärarutbildningen 2008! 1000 tack än en gång Josephine och ditt team för allt ni gett mig!
Monica

”En mycket bra utbildning om du vill lära dig allt som är bra att veta om kroppen och hur du använder den för att undvika skador. Vill du dessutom få hjälp med att göra en djupdykning i den filosofiska sidan av yogan och säkerligen upptäcka en massa nya tankar och funderingar så har du kommit rätt. Om du vill träna på att lära ut dina kunskaper men även utveckla din egen yoga så får du det mesta här. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning.”
Camilla

”Gedigen och grundläggande utbildning.”

”Lärare med fantastiska kunskaper.”

”Jag känner mig trygg och inspirerad att köra igång!”
Lina

”Utbildningen har varit mitt livs bästa investering i personlig utveckling! Jag har fått så mycket på köpet; förutom massor med livsglädje och energi och vänner för livet har jag fått suveräna kunskaper inom anatomi, biomekanik, kommunikation, filosofi och   yogans historia, som jag kan använda både i vardagen och i yogasammanhang. Vi har gjort spännande djupdykningar och utforskat positioner från alla håll och kanter; allt med hjälp av helt fantastiska lärare.”
Jennie

”En helt ny värld inom yoga öppnade sig för mig när jag kom i kontakt med viryayogan och Josephine för första gången. Jag blev fylld av glädje, harmoni och kärlek. Yoga ska vara roligt och behöver inte tas så allvarligt, äntligen hade jag hamnat rätt!”
Eva

”Viryayoga är en rolig, genomtänkt och säker yogaform. Jag känner en stor glädje i att vara en del i viryayogans utveckling. Josephines sätt att förmedla yogans mångtusenåriga kunskap med humor och stor skicklighet är viryayogans styrka. Att med nyfikenhet utforska sin kropp och sitt sinne i ett härligt flöde ger kraft och energi att upptäcka vilken potential man har inom sig. Yoga är kul!”
Maria

“Det känns som om jag kommit in i en annan tid, en tid då jag blivit mer medveten om min kropp och sinne men även om min omgivning, tiden efter yogalärarutbildningen.”
Monica

”En yogalärarutbildning med både bredd och djup med engagerade, ödmjuka och kunniga lärare. Jag känner att jag har hittat hem yogamässigt och verkligen trivs med den öppetsinnade inställningen till yoga och inriktningen säker och skadeförebyggande träning.”
Jennie


Aktuella filmer

Här får du idéer och tips om biomekanik, filosofi och yogans historia.

Kalender

Februari 2021
3 februari: Fortsättningsutbildning 100h första träffen, Stockholm/online

15 februari: Certifieringsutbildningen online startar

Mars 2021
16 mars: Föreläsningsserie Meditation och yoga som självreglering? Del 1
Jung, känslor och det undermedvetna

 

April 2021
13 april: Föreläsningsserie Meditation och yoga som självreglering? Del 2
Zenbuddhism som självhjälp?

 

Maj 2021
4 maj: Föreläsningsserie Meditation och yoga som självreglering? Del 3
Kan en religiös övning vara en psykologisk teknik?