Bakåtböjningskurs med Monika i Stockholm 2022

(12 timmar)

Lär dig hälsosamma bakåtböjningar

Vid första anblicken kan bakåtböjningar verka komplicerade, eftersom de knappast tillhör en vardagsrörelse. Under den här kursen bygger Monika upp hur hälsosamma bakåtböjningar blir tillgängliga för dig: från enkla till mer komplexa. Du får testa ett batteri av olika varianter, för att hitta en teknik för hur bakåtböjningarna funkar på just din kropp. Och du som är yogalärare får en verktygslåda av tips för att hjälpa din deltagare.

För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kommer Monika finnas till hands för frågor och hjälp med din egen yogapraktik.

Välkommen till en kortkurs som är helt live!

Om Monika:
Monika är certifierad Viryayogalärare. Hon har en bakgrund i flera träningstraditioner däribland dans och cirkus och har alltid intresserat sig för kroppen och dess möjligheter. I samband med en skada upptäckte hon yogan och dess positiva effekter på såväl kropp och själ. Monika är en av huvudlärarna sedan tio år tillbaka på vår yogalärarutbildning och är en outsinlig källa till smarta tricks.

Var?
Stockholm

Datum:
8 -9 oktober 2022

Förkunskaper:
Du behöver inga förkunskaper för den här kortkursen/workshoppen: efter kursen får du ett intyg. För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs dock 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning. För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kan du tillgodoräkna dig kursen timmar för att bygga på din 500-timmars licensiering.

Pris:
2 600 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Arrangemanget är organiserat av Nordiska Yogainstitutet. Frågor och anmälan till den här kursen går direkt till Monika. Mejla till monika@nordiskyoga.se.