Uppdateringstimmar & Loggbok

För att behålla ditt diplom/din certifiering behöver du uppnå 40 timmar under 2-årsperiod.
(Gäller om du är diplomerad/certifierad på 200-timmarsnivån eller högre. För Bas- och Psykologisk behandling gäller 20 timmar på 2 år.)

Det finns två olika sorters timmar:
– dels de timmar som leder till 500-timmarscertifiering
– dels de timmar som gör att du behåller ditt diplom/din certifiering (40 timmar under en 2-årsperiod).

Följande ger timmar för att behålla certifieringen:
– Viryayogakurser (på minst åtta tillfällen) som certifierade viryalärare håller i
– Drop-in-klasser gäller ej
– Workshops med certifierade viryalärare
– Samtliga påbyggnadsutbildningar (dessa ger dessutom timmar mot 500-timmarscertifieringen)
– Resor som certifierade lärare håller i. (Antal timmar på yogamattan om annat ej meddelas)
– Att assistera viryayogaklasser som certifierade lärare håller i. (Antal timmar = klasslängd.) Max 5 klasser per år.
– För att underlätta för dig ytterligare har du numera även möjlighet att komma och hälsa på under grundutbildningarna!* (Mer info nedan.) Datum finns i högerspalten på våra hemsidor och under respektive utbildningsflik.
Certifierade lärare = med aktiv licens! Lista finns här. 

Obs! Att behålla sin certifiering ska inte vara en ekonomisk fråga, så om du känner att du är fattig som en kyrkråtta finns det möjlighet att komma på workshops, grundutbildningar och festivaler i alla fall (som certifierade lärare håller i), och sitta och iaktta eller assistera om det är läge. Kolla upp detta med läraren innan workshoppen/utbildningen.

I samband med att du blir diplomerad så kommer Jennie att skicka ett mejl till dig med information om hur upplägget med loggboken funkar och hon informerar också om Yoga Alliance.

Hon kommer även att mejla dig en gång per år (i april) och ber dig då att skicka in din loggbok, så att du slipper komma ihåg att göra det själv.

Information om hur du registrerar dig hos Yoga Alliance finns även här.

Kontakta Jennie om du har några frågor.

*Det här gäller utan kostnad för grundutbildningarna i Stockholm, Malmö och Oslo. På grundutbildningarna i Indien och Spanien har vi begränsat med boende, så om du vill gå om eller komplettera på någon av dessa utbildningar står du själv för tillkommande kostnader.
Obs! Notera att erbjudandet om att repetera gratis enbart gäller grundutbildningarna (200-timmars) och i mån av plats. Om du önskar medverka: kontakta Marianne i förväg så skickar hon ett schema till dig, och kontakta sedan aktuell lärare för att se om det finns plats. 

Det är även varmt välkommen att repetera påbyggnadsutbildningar (under förutsättning att du har gått just den utbildningen tidigare) och du betalar då enbart 30 % av utbildningens fulla pris.