Virya & Ayurveda online/live

(40 timmar)

Njut av våra onlineutbildningar. En del kurser är endast online, medan andra är en blandning av online och “live”. De utbildningar som är både och, kommer vi att lägga så att alla live-delar är samlade under samma helg. På så sätt kan du gå flera utbildningar parallellt under en temin, men med färre resor och semesterdagar. En del utbildningar kommer att vara helt live.

Virya & Ayurveda är en blandning av online och “live”.  Det innebär att du kommer att göra första delen av utbildningen online, och den andra delen med Peter Ljungsberg i Stockholm. Där du får chans att undervisa och ställa frågor.

Dessvärre har pandemin begränsat livetillfällena. Därför har vi har spelat in Peters del, om du inte har möjlighet att resa till Stockholm. Det innebär att kommer du kunna tillgodogöra dig hans dag digitalt.

Om utbildningen:
Yogan och ayurvedan brukar kallas för systervetenskaper. I grundkursen fick du en orientering i ayurvedan. Nu är det dags att  i den här kursen gå djupare in i hur ayurvedan och yogan kompletterar varandra.  Du får  fler verktyg i att själv förstå hur  du som yogalärare kan använda  dig av ayurvedan både  för  dina deltagare och  dig själv. Online undervisar Josephine dig dig tre olika viryaprogram baserat på respektive dosha (kapha, pitta och vata). Under livetillfället träffar du Peter Ljungsberg och får en fördjupning i hur dina doshor påverkas av livsstil och hur dom kan variera beroende på vilket skede du befinner dig i livet. Peter kommer specifikt koppla föreläsningarna till stress. Parallellt läser du boken ”Yoga för dig: Hitta balansen med yoga och ayurveda” av Josephine och Peter. Tanken med kursen att du ska kunna jobba med kombinationen med ayurveda och yoga på ett öppet och odogmatisk vis, utan pekpinnar.

Delar av den här kursens timmar kan du tillgodoräkna dig till 500-timmars certifieringen och till att förnya din viryalicens.

Förkunskaper:
För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning.
Om du vill gå utbildningen för din egen skull, och inte har ovanstående förkunskaper, är du välkommen att anmäla dig. Då får du ett intyg att du gått kursen, men inget diplom.

Kursinnehåll:
– Steg-för-steg-genomgång asana för asana för tre program: Vata, Pitta & Kapha
– Tre yogaklasser: Vata, Pitta & Kapha
– En heldag med Peter Ljungsberg i Stockholm

Boken ”Yoga för dig: Hitta balansen med yoga och ayurveda” av Josephine och Peter ingår i kurspriset.

Lärare:
Josephine Selander (online i Indien) & Peter Ljungsberg (live)

Datum 
Nya datum planeras: tillsvidare får du föreläsningen online.

Pris:
5 900 kr

Läs om  villkoren  för anmälan här.

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se. När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans.
OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Du kan inte flytta med anmälningsavgiften till en annan kurs. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Delbetalning
Om du vill delbetala, så samarbetar  Nordiska Yogainstitutet  med  HumanFinans som har humana krediter för utbildningar.  Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på loggan nedanför och följer instruktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska Yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.