Rygg- & axelkurs med Maria i Norrköping 2022

(12 timmar)

Rygg- och Axelkurs
Axlarna är inte bara ett område i kroppen som gärna blir spända av vardagssittande, de är också en central del av hur ryggen mår. I den här workshoppen guidar Maria dig genom smarta övningar som inte bara ger ökad rörlighet och styrka i axlarna, utan också gör att dina asanor känns mer tillgängliga. Och du som är yogalärare får en verktygslåda av tips för att hjälpa din deltagare.

För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kommer Maria finnas till hands för frågor och hjälp med din egen yogapraktik.

Välkommen till en kortkurs som är helt live!

Om Maria:
Maria är certifierad Viryayogalärare 500 h, där ibland ViryaRehab. Hon är uppskattad för din supertydliga pedagogik och sina erfarenheter av att ha undervisat många olika typer av grupper, däribland rehabyogagrupper. Maria har en bakgrund som skolledare, och är en del av adminteamet på Nordiska yogainstitutet. Hon undervisar på grundutbildningarna och påbyggnadsutbildningarna samt examinerar på grundutbildningarna.

Var?
Norrköping

Datum:
Prel. datum 26-27 november.

Förkunskaper:
Du behöver inga förkunskaper för den här kortkursen/workshoppen: efter kursen får du ett intyg. För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs dock 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning. För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kan du tillgodoräkna dig kursen timmar för att bygga på din 500-timmars licensiering.

Pris:
2 600 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Arrangemanget är organiserat av Nordiska Yogainstitutet. Frågor och anmälan till den här kursen går direkt till Maria. Mejl till maria.s@nordiskyoga.se.