Immersion with Doug Keller 2019

Immersion with Doug Keller 2019

S01-YA-SCHOOL-RYS-300(28 timmar)

Med Doug Keller och Josephine Selander (IAYT)

Om viryayogan har en husgud, så är det i så fall Doug Keller! Med sina vida kunskaper i biomekanik, terapeutiskt förhållningssätt och yogans filosofi, är han en lärare som man inte kan gå för många kurser för! I den här kursen är den yogaterapi som sonderas, vilket innebär att vi går igenom hur du kan hjälpa elever med specifika, fysiska problem.

Sista dagen går Josephine igenom den terapeutiska viryaflödet, där du utefter viryans tio moduler får ett klass- och programupplägg. Flödet är framtaget tillsammans med Doug Keller och Sundari.

Doug har sin bakgrund inom iyengaryoga och han lärde känna anusarayogans grundare John Friend när han studerade siddhayoga i Indien. Under flera år samarbetade Doug med John, för att under de senaste åren utveckla sitt eget språk inom terapeutisk yoga. Dougs kunskaper inom biomekaniken är mycket stor. Med sin ödmjuka attityd och avspända stil, kan han får de mest komplicerade sammanhang att framstå som begripliga. Doug är med i viryayogans team som tar fram virya rehab-yoga.

Terapiflödet skiljer sig från rehabyogan genom att rehabprogrammet är framtaget med ett team på tio personer, främst riktar sig till klienter med kroniska sjukdomar, för rehabilitering efter operation eller skada för att leva fullgott i vardagen. Terapiflödet ger oss en verktygslåda för att hjälpa våra elever som tex har ett knä eller en axel som krånglar, men ändå fungerar utan problem i vardagen.

Förkunskaper: 
Du ska ha gått 200-timmarsutbildningen i viryayoga.

Den här utbildningens timmar kan du tillgodoräkna dig till 500-timmars certifieringen (200 + 300 timmar) och till att förnya din viryalicens.

Datum för terapikursen 2019: 18-21 September. OBS! Du lär dig terapiflödet med Josephine 21 september. Övriga dagar är med Doug.

Vi är i Stockholm på YogaShakti.

Pris för  terapikursen 2019: 5 900 kr.

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se så sänder vi en faktura till dig på anmälningsavgiften 1500 kr. OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Läs om villkoren för anmälan här.

Delbetalning
Om du vill delbetala, så samarbetar Nordiska yogainstitutet med HumanFinans, som har humana krediter för utbildningar. Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på loggan nedanför och följer instuktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.

Du kan också ringa till Human Finans direkt för gratis rådgivning. Tel:   08-560 201 15

I vissa fall kan du även delbetala påbyggnadsutbildningar direkt via Nordiska yogainstitutet mot en administrativ avgift.


Aktuella filmer

Här får du idéer och tips om biomekanik, filosofi och yogans historia.

Kalender

Juni 2019
22-29 juni: Sommaryoga i Spanien

Augusti 2019 
28 aug – 1 sept: Fortsättningsutbildning 100 tim startar, Stockholm

September 2019
18 – 21 sept: Immersion with Doug Keller, Stockholm

Oktober 2019
10 – 13 okt: Höstutbildning startar, Stockholm
3 – 6 okt: Vinterutbildning startar, Oslo
10 – 13 okt: Påbyggnadsutbildning: Virya för gravida, Stockholm
16-20 okt: Helgresa till Spanien

November 2019
8 – 10 nov: Påbyggnadsutbildning: Virya Puls, Stockholm
15 -17 nov: Påbyggnadsutbildning: Virya Rehab startar, Stockholm
17 nov: Workshop med Josephine, Höllviken
23-24 nov: Yoga som behandlande metod, workshop med Josephine mfl, Stockholm

December 2019
29 nov – 1 dec: Påbyggnadsutbildning: Virya PT, Stockholm

Januari 2020
2-18 jan: Yoga i Indien, en eller två veckor
23-26 jan: Årsutbildningen 200 tim startar, Stockholm

Februari 2020
15-16 feb: Fortsättningsutbildning 100 tim startar, Stockholm/Umeå
24 feb-1 mars: Påbyggnadsutbildning: Certifiering, Spanien

Mars 2020
2-4 mars: Rehabyoga:bas startar, Stockholm