Virya Sequencing online/zoom 2023

(24 timmar)

Vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra onlineutbildningar. Du kommer att kunna tillgodogöra dig utbildningarna i egen studietakt och repetera som du vill.
En del kurser är endast online, medan andra är en blandning av online och “live”.  På så sätt kan du gå flera utbildningar parallellt under en temin, men med färre resor och semesterdagar. En del utbildningar kommer att vara helt live.
Virya Sequencing är en blandning av online och “livecall” på zoom. Det innebär att du anmält dig kan du börja jobba med online-delen direkt, för att sedan ställa frågor på livecall.
I den här utbildningen utforskar vi hur du som rutinerad viryalärare kan laborera med att dels förändra i redan befintliga program, dels jobba fram egna sekvenser och fort-farande kalla det för viryayoga. Och vi jobbar ju såklart utifrån viryans grundstenar: tio moduler, biomekanik, tema och glädje.

Robin Tåg och Monika Jacob är lärare.

Kursinnehåll:

– En virya sequencing-klass med Robin.
– En virya sequencing-klass med Monika.
– Skriftligt material.
– Övningar att skapa egna sekvenser.
– 10 stycken föreläsningar med Robin & Monika:
1) Virya som metod.
2) Idén med virya sequencing.
3) Hur du bygger en modul.
4) Att bryta ner och bygga upp en position och en sekvens.
5) Sekvensering med ett somatiskt (biomekaniskt) fokus.
6) Sekvensering med ett filosofiskt tema.
7) Sekvensering för en målgrupp du har vana att arbeta med.
8) Analys av sekvenser.
9) Ett live gruppsamtal med Robin via Zoom.
10) Ett individuellt feed-back samtal med Robin via Zoom.

Förkunskaper:
För dig som gått 200-timmarsutbildningen och certifieringskursen samt ytterligare minst en påbyggnadsutbidning på NYI.
Vi önskar att du ska känna dig helt säker på hela modul- och biomekaniktänket.

Du kan tillgodoräkna dig utbildningens timmar till 500-timmars certifieringen (grundkurs 200 timmar + påbyggnadskurser 300 timmar) och till att förnya din viryalicens.

Datum:
Online: Påbörjar du när du vill, men du ska ha hunnit med online-delen innan livecall.
Livecall på zoom: 15 november kl. 18.00

Pris:
4 900 SEK

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se. När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans.
OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Du kan inte flytta med anmälningsavgiften till en annan kurs. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Läs mer om anmälningsvillkoren här.

Delbetalning
Om du vill delbetala, så samarbetar  Nordiska Yogainstitutet  med  HumanFinans som har humana krediter för utbildningar.  Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på loggan nedanför och följer instruktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska Yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.