Workshops & Events

Vill du gå på en workshop eller event i Viryayoga med någon från vårt team på Nordiska Yogainstitutet? Eller kanske yoga med oss fast hemma?

Här hittar du information om var och när vi erbjuder workshops och resor med lärare från teamet på Nordiska Yogainstitutet. Där kan du inte bara få en härlig upplevelse av Viryayoga, du har även möjlighet att ställa frågor om vad som är på gång i vår verksamhet just nu och framöver.

När du går på en workshop i Viryayoga, så fokuserar vi ofta på en eller ett par moduler och på ett tema. Förutom att vi jobbar med alla moduler i en kombination av flow och instruktion får du dessutom chans att jobba i övningar två-och-två för att fördjupa känslan i en del eller modul och kanske upptäcka att kroppen kan mer än vad du tror!

“Grounding Yoga”: Morgonklasser på Yogobe LIVE under oktober
45 minuter
– Tisdag 5 oktober 7.00
https://yogobe.com/se/live/root-to-rise-grounding-yoga
– Tisdag 19 oktober 7.00 https://yogobe.com/se/live/root-to-rise-grounding-yoga-19-10
– Tisdag 26 oktober 7.00 https://yogobe.com/se/live/root-to-rise-grounding-yoga-26-10

Workshop Studio YogaNu Landskrona 29-30 oktober 2021

Fredag 29 oktober
Kl. 16.30-19.00
“Happy feet”
Det är lätt att ta fötterna för givet. I kväll nördar vi loss med specifika övningar och asanor för att stärka fötterna, hitta nya ingångar till rörelser – och för att grunda sinnet.

Lördag 30 oktober
Kl. 11.00 – 13.30
”Looporama”.
Oavsett om du är bekant med kroppens ”loopar” eller inte, så blir den här workshoppen perfekt för att upptäcka, återupptäcka och nörda ner sig i hur vi kan närma oss biomekaniken från en lite annan vinkel. Förbered dig för kul och smarta övningar.

Kl. 14.30 har vi info- och frågestund om Nordiska yogainstitutets yogalärarutbildningar.

Kl. 15.00 – 16.30
“Slow flow & andning”
Den här eftermiddagen kombinerar vi viryayoga med tekniker från Feldenkrais-metoden. Med små rörelseförändringar upptäcker vi stora skillnader i kroppen. Samtidigt laborerar vi med hur du kan återupptäcka andningen i din asanaträning.

Anmäl dig här.


Workshop Studio NamaYoga Kalmar 19-20 november 2021

Fredag 19 november
Kl. 17.30-19.30
“Happy feet”

Lördag 20 november
9.00 – 11.30
“Smarta och kul övergångar”

I pausen har vi info om våra utbildningar

12.30 – 14.00
“Slow flow & andning”

Läs mer och anmäl dig här.

Yoga Games Stockholm 28-30 januari 2022

Lördag 29 januari

Kl. 12.30 : Föreläsning “Är mindfulness för alla?” (4 Riddarsalen )

Hur du använder mindfulness kritiskt och smart.
Idag är mindfulness en stapelvara på i princip alla vårdcentraler för att hantera ångest, depression och utmattning. Och arbetsgivare erbjuder generöst mindfulnesskurser när anställda går in i väggen. Samtidigt visar dels ny klinisk forskning att en del får ökad ångest och oro av mindfulness, dels höjs kritiska röster att arbetet mot ångest, depression och utmattning inte bara kan ske hos individen, utan också är ett strukturellt problem på arbetsplatsen. Föreläsningen syftar till att – genom att visa på historiska perspektiv kring stress och utmattning – inspirera till att använda mindfulness, meditation och yoga både kritiskt och smart.

Föreläsningen utgår från Josephines avhandlingsarbete, Making Mindfulness: https://gmw.ethz.ch/en/research/projects/josephine-selander.html

Söndag 30 januari

Kl. 09.45 : Klass “Only connect: Slow flow vinyasa” (2 Mälarsalen)

Can yoga be a gateway to explore your emotions and thoughts? Or is yoga rather a tool to relate to your breath and body? In this class we’ll investigate how yoga can help us to connect through awareness, biomechanics and fun asanas. No matter if it is to the present moment, your body or your mind. (And of course: it is the virya-method.)

Boka biljett här

YOGA HEMMA


Du kan också yoga med oss på hemmaplan via de klasser som ligger här på hemsidan.

Yoga loss med dom här klasserna:

Viryayoga nivå 1 med Maria
Viryayoga nivå 2 med Monika
Pranayama med Robin
Virya Aware med Marianne
Virya Express med Josephine
Virya Puls med Marianne
Virya Rehab med Maria
Virya Sequensing med Monika
Virya Strenght & Mobility med Robin