Workshops & Events

Vill du gå på en workshop eller event i Viryayoga med någon från vårt team på Nordiska Yogainstitutet? Eller kanske yoga med oss fast hemma?

Här hittar du information om var och när vi erbjuder workshops och resor med lärare från teamet på Nordiska Yogainstitutet. Där kan du inte bara få en härlig upplevelse av Viryayoga, du har även möjlighet att ställa frågor om vad som är på gång i vår verksamhet just nu och framöver.

När du går på en workshop i Viryayoga, så fokuserar vi ofta på en eller ett par moduler och på ett tema. Förutom att vi jobbar med alla moduler i en kombination av flow och instruktion får du dessutom chans att jobba i övningar två-och-två för att fördjupa känslan i en del eller modul och kanske upptäcka att kroppen kan mer än vad du tror!

”Grounding Yoga”
Tisdagsklasser på Yogobe LIVE under november & december
kl. 7.00-7.45
Klicka här för datum och anmälan.

 

Workshop Studio NamaYoga Kalmar 19-20 november 2021

Fredag 19 november
Kl. 17.30-19.30
”Happy feet”

Lördag 20 november
9.00 – 11.30
”Smarta och kul övergångar”

I pausen har vi info om våra utbildningar

12.30 – 14.00
”Slow flow & andning”

Läs mer och anmäl dig här.

Workshop Fornebu yoga, Oslo 14-16 januari 2022

För anmälan och info klicka här

Yoga Games Stockholm 28-30 januari 2022

Kolla: 15% rabatt med koden ”Josephine”

Lördag 29 januari

Kl. 12.30 : Föreläsning ”Är mindfulness för alla?” (4 Riddarsalen )

Hur du använder mindfulness kritiskt och smart.
Idag är mindfulness en stapelvara på i princip alla vårdcentraler för att hantera ångest, depression och utmattning. Och arbetsgivare erbjuder generöst mindfulnesskurser när anställda går in i väggen. Samtidigt visar dels ny klinisk forskning att en del får ökad ångest och oro av mindfulness, dels höjs kritiska röster att arbetet mot ångest, depression och utmattning inte bara kan ske hos individen, utan också är ett strukturellt problem på arbetsplatsen. Föreläsningen syftar till att – genom att visa på historiska perspektiv kring stress och utmattning – inspirera till att använda mindfulness, meditation och yoga både kritiskt och smart.

Föreläsningen utgår från Josephines avhandlingsarbete, Making Mindfulness: https://gmw.ethz.ch/en/research/projects/josephine-selander.html

Söndag 30 januari

Kl. 09.45 : Klass ”Only connect: Slow flow vinyasa” (2 Mälarsalen)

Can yoga be a gateway to explore your emotions and thoughts? Or is yoga rather a tool to relate to your breath and body? In this class we’ll investigate how yoga can help us to connect through awareness, biomechanics and fun asanas. No matter if it is to the present moment, your body or your mind. (And of course: it is the virya-method.)

Boka biljett här

 

Workshop/utbildning, Studio YogaNu Landskrona 27-29 maj 2022

Skräddarsydd yoga
Undrar du hur du själv ska hitta rätt in yogapositionerna så att de passar just dig? Eller är du yogalärare och behöver får smarta tips och idéer hur du kan individanpassa dina yogaklasser? Då är det här workshoppen och kursen för dig!

Du kommer att få ett batteri av olika alternativ för de vanligaste yogapositionerna, och hur yogan kan bli både mer effektiv och samtidigt fungera för olika kroppar och behov. Eller kort och gott: bekvämare yoga som samtidigt ger dig mer styrka och funktionell rörlighet.

Josephine Selander är lärare.
Läs mer här.

Anmälan:
Anmälan till den här kursen går till vår samarbetspartner Studio YogaNu i Landskrona. Mejla till petra@studioyoganu.se för anmälan.

 

YOGA HEMMA

Du kan också yoga med oss på hemmaplan via vår partner Yogobe. Där finns en uppsjö av spännande viryayogaklasser! Om du inte har provat än, så mejla josephine@nordiskyoga.se för kod, så kan du prova gratis i en månad.

Annars prova våra klasser som ligger här på hemsidan:

Viryayoga nivå 1 med Maria
Viryayoga nivå 2 med Monika
Pranayama med Robin
Virya Aware med Marianne
Virya Express med Josephine
Virya Puls med Marianne
Virya Rehab med Maria
Virya Sequensing med Monika
Virya Strenght & Mobility med Robin