Ord från tidigare elever

Jag har lärt mig så enormt mycket! Vilken fantastisk grund för mitt fortsatta yogaliv! Jag uppskattar särskilt det mer vetenskapliga, akademiska perspektivet, den noggranna anatomiska delen och det filosofiska avsnittet.
Helena

Hög kvalitet och seriöst upplägg. Jag upplever det som att ni vill säkerställa att de studerande verkligen lär sig yogan och därmed kvalitetssäkrar ni även viryayogan. Det uppskattar jag!
My

Jag har upplever att den här utbildningen har gett mig otroligt mycket och bred kunskap. Jag tycker att upplägget har varit väldigt bra, det vill säga att de olika momenten har varit bra disponerade. Jag tycker att online-undervisningen har fungerat superbra och det har varit väldigt tydligt och pedagogiskt. Slutligen vill jag säga att jag är väldigt tacksam av att få tagit del av och blivit en del av Viryayogan. Jag tycker det är en yogaform som verkligen innehåller allt och ger en plats till alla. Det uppskattar jag verkligen och är väldigt nöjd med mitt val av yogalärarutbildning.”
Frida

Valde just den här utbildningen pga av att den är certifierande och pga ett uttalat innehåll av biomekanik och filosofi vilket det absolut levt upp till. Har genom litteraturen fått en del nya perspektiv och insikter om tillvaron i stort om och mig själv på köpet. Uppskattar mycket att ni som instruktörer har en avspänd inställning till Yoga – som när den är som bäst är fri i sin form.
Stefan

Den här utbildningen har varit fullkomligt fantastisk och jag har lärt mig enormt mycket som jag kommer ta med mig hela livet. Den har både bidragit till att jag fått en stabil och bred grund som yogalärare, och samtidigt gett mig en hållbar yoga som jag antagligen kommer kunna hålla på med i resten av livet. Utöver det – grymt team av inspirerande, kunniga, positiva och härliga lärare! Och jag måste säga att ni gjort ett otroligt jobb med anpassningen till pandemi-läget som är nu. Jag förstår att det måste ha varit klurigt att få ihop allt, men ni har verkligen gjort det jättebra.”
Beatrice

”Så roligt, så mycket nytt och spännande som jag lärt mig under denna resa! Ett tacksamt material att arbeta utifrån med tydliga instruktioner och en röd tråd. Jag har nog inte känt tveksamhet eller otydlighet en enda gång.”
Carina

Virya-teamet, ni har alla varit väldigt kompetenta och inspirerande!”
Cristel

“Jag har tidigare gått en annan yogalärarutbildning utomlands, men kände att mina kunskaper i anatomi och biomekanik inte var tillräckliga för att ge mina elever en bra och säker undervisning. Det första viryayogapass jag deltog i räckte för mitt beslut att gå lärarutbildningen. Rolig, genomtänkt och komplett yoga. Jag gillar den tillåtande stämning som råder i viryagänget, och det fantastiska lärarteamet. Jag har tidigare känt mig lite rotlös i min yogalärarroll i och med att jag inte haft några kollegor i Sverige att dela erfarenheter med… men nu jag blivit del av ett fantastiskt gäng viryavänner där vi kan stötta och lära av varandra.
Klara

“Jag har lärt mig massor, om yoga som lära och filosofi, om asanas, om muskler, leder och hur kroppen fungerar om att det faktiskt går att samarbeta i grupp utan irritation men kanske framför allt en massa om mig själv… I måndags, dagen efter kursavslutningen, hade jag min första yogaklass och först då insåg jag ju hur mycket jag lärt under sommaren. Även om jag såklart gjorde mina tabbar under klassen kände jag en helt annan säkerhet och framför allt glädje. Det är ju jättekul att vara yogalärare!
Susanne

“En utbildning som sporrar glädje, medvetenhet och ger förtroende för att man kan göra gott för sig själv och sina medmänniskor.”
Anjali

”Det är lycka att få jobba med sin fritid”

Anna

“Viryayoga-lärarutbildningen har gett mig en fantastisk kunskapsbas att luta mig mot när jag jobbar som yogalärare. Breda kunskaper i anatomi och biomekanik för att kunna förklara vad kroppen mår bra av och bör undvika när vi yogar. Djupdykning i yogans historia och filosofi under utbildningen ger också djupare förståelse för allt vad yogan innehåller. En fantastik utbildning som ger nya kunskaper och personlig utveckling, användbara även utanför yogamattan.

Cecilia

“Intensivt, kul och utvecklande – allt är möjligt!

Lotta

“Är du sugen på att läsa till yogalärare tveka inte, detta är det bästa jag gjort för mig själv på länge. Även om du inte tänker jobba som lärare så ger den otroligt med kunskaper och utveckling av dig själv.En resa i ditt inre!
Petra

”Personlig utveckling!”
Ulrika

“Har precis avslutat en sommarviryayogaperiod på en fantastisk plats här i Rättvik, ett restaurerat badhus med stor brygga som ligger i vattnet med milsvid utsikt runt Siljan! Vi har vårt Thailand här! Folk är så tacksamma och glada över viryayogan och många tycker att de äntligen har hittat något som passar dem! Nu när jag själv har landat lite mer i biomekaniken och upplägget med bl.a. filosofiska teman kan jag bli sååå fylld av tacksamhet att jag fick chansen att gå yogalärarutbildningen 2008! 1000 tack än en gång Josephine och ditt team för allt ni gett mig!
Monica

”En mycket bra utbildning om du vill lära dig allt som är bra att veta om kroppen och hur du använder den för att undvika skador. Vill du dessutom få hjälp med att göra en djupdykning i den filosofiska sidan av yogan och säkerligen upptäcka en massa nya tankar och funderingar så har du kommit rätt. Om du vill träna på att lära ut dina kunskaper men även utveckla din egen yoga så får du det mesta här. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning.”
Camilla

”Gedigen och grundläggande utbildning.”

”Lärare med fantastiska kunskaper.”

”Jag känner mig trygg och inspirerad att köra igång!”
Lina

”Utbildningen har varit mitt livs bästa investering i personlig utveckling! Jag har fått så mycket på köpet; förutom massor med livsglädje och energi och vänner för livet har jag fått suveräna kunskaper inom anatomi, biomekanik, kommunikation, filosofi och   yogans historia, som jag kan använda både i vardagen och i yogasammanhang. Vi har gjort spännande djupdykningar och utforskat positioner från alla håll och kanter; allt med hjälp av helt fantastiska lärare.”
Jennie

”En helt ny värld inom yoga öppnade sig för mig när jag kom i kontakt med viryayogan och Josephine för första gången. Jag blev fylld av glädje, harmoni och kärlek. Yoga ska vara roligt och behöver inte tas så allvarligt, äntligen hade jag hamnat rätt!”
Eva

”Viryayoga är en rolig, genomtänkt och säker yogaform. Jag känner en stor glädje i att vara en del i viryayogans utveckling. Josephines sätt att förmedla yogans mångtusenåriga kunskap med humor och stor skicklighet är viryayogans styrka. Att med nyfikenhet utforska sin kropp och sitt sinne i ett härligt flöde ger kraft och energi att upptäcka vilken potential man har inom sig. Yoga är kul!”
Maria

“Det känns som om jag kommit in i en annan tid, en tid då jag blivit mer medveten om min kropp och sinne men även om min omgivning, tiden efter yogalärarutbildningen.”
Monica

”En yogalärarutbildning med både bredd och djup med engagerade, ödmjuka och kunniga lärare. Jag känner att jag har hittat hem yogamässigt och verkligen trivs med den öppetsinnade inställningen till yoga och inriktningen säker och skadeförebyggande träning.”
Jennie