Workshops & Events

Vill du gå på en workshop eller event i Viryayoga med någon från vårt team på Nordiska Yogainstitutet? Eller kanske yoga med oss fast hemma?

Här hittar du information om var och när vi erbjuder workshops och resor med lärare från teamet på Nordiska Yogainstitutet. Där kan du inte bara få en härlig upplevelse av Viryayoga, du har även möjlighet att ställa frågor om vad som är på gång i vår verksamhet just nu och framöver.

När du går på en workshop i Viryayoga, så fokuserar vi ofta på en eller ett par moduler och på ett tema. Förutom att vi jobbar med alla moduler i en kombination av flow och instruktion får du dessutom chans att jobba i övningar två-och-två för att fördjupa känslan i en del eller modul och kanske upptäcka att kroppen kan mer än vad du tror!

“Viryayoga”
Tisdagsklasser på Yogobe LIVE under hela våren! Haka på vettja!
kl. 7.00-7.45
Klicka här för datum och anmälan.

Workshop i Tromsø 13 – 15 maj 

Workshop med Josephine. Info här: Workshop Yoga Tromsö
Anmälan till torgunn@balanseilivet. Tel: +47 91722591

Workshops med våra utbildare! 

Nu lanserar vi kortkurser/workshops som är öppna för alla. För dig som är yogalärare med en 200-timmars certifiering, så får du diplom om påbyggnadsstimmar efter dessa.

Kika här.

Workshop/utbildning, Studio YogaNu Landskrona 30 september – 1 oktober 2022

Skräddarsydd yoga
Undrar du hur du själv ska hitta rätt in yogapositionerna så att de passar just dig? Eller är du yogalärare och behöver får smarta tips och idéer hur du kan individanpassa dina yogaklasser? Då är det här workshoppen och kursen för dig!

Du kommer att få ett batteri av olika alternativ för de vanligaste yogapositionerna, och hur yogan kan bli både mer effektiv och samtidigt fungera för olika kroppar och behov. Eller kort och gott: bekvämare yoga som samtidigt ger dig mer styrka och funktionell rörlighet.

Josephine Selander är lärare.
Läs mer här.

Anmälan:
Anmälan till den här kursen går till vår samarbetspartner Studio YogaNu i Landskrona. Mejla till petra@studioyoganu.se för anmälan.


Yoga hemma

Prova våra klasser som ligger här på hemsidan:

Viryayoga nivå 1 med Maria
Viryayoga nivå 2 med Monika
Pranayama med Robin
Virya Aware med Marianne
Virya Express med Josephine
Virya Puls med Marianne
Virya Rehab med Maria
Virya Sequensing med Monika
Virya Strenght & Mobility med Robin

Dessutom kan du yoga på hemmaplan via vår partner Yogobe. Där finns en uppsjö av spännande viryayogaklasser! Om du inte har provat än, så mejla josephine@nordiskyoga.se för kod, så kan du prova gratis i en månad.