Yogalärarutbildning (200 tim)

200-timmarsutbildning online med ett livetillfälle Stockholm

Välkommen till en utbildning som är designad för att passa dig och där du befinner dig i livet. Du bestämmer själv när du ska börja din utbildningsresa och i vilken takt du går. Med våra 15 års erfarenhet av att hålla yogalärarutbildningar, har vi pedagogiskt och steg-för-steg byggt upp en kurs där du lätt kan jobba hemifrån, och samtidigt tillgodogöra dig en riktigt gedigen yogalärarutbildning.

Utbildningen sker online och med ett livetillfälle i Stockholm.

Funderar du nu om man ens kan gå yogalärarutbildning online? Din huvudlärare Josephine pratar om vad det finns för fördelar här.

Vi jobbar i åtta block: sex av dem är online; ett block är helt på zoom, och ett block är live. Kursmaterialet består av filmer, klasser, skrivet och fotograferat material. Flera gånger under utbildningen kan du dyka upp på minizoommöten och ställa frågor, och du hör av dig till oss lärare så fort du behöver. Dessutom erbjuder vi ett gäng korta workshops/kurser på olika platser i Sverige, där du har chans att träffa oss lärare, och där vi kan hjälpa dig med din egen yogapraktik.
– På så sätt har du en perfekt kombination för att kunna bestämma din studietakt själv, föra dialog med dina lärare samt anpassa utbildningen till ditt livsschema!

När du är klar och godkänd på utbildningen kan du registrera dig som Registered Yoga Teacher 200 (RYS 200) på Yoga Alliance.

Dessutom ingår en prenumeration på Yogobe på 18 månader, under din utbildningsperiod vilket ger dig tillgång till hur mycket yoga som helst!

Läs mer om innehållet på utbildningen.

Kika på utbildningsstrukturen här.

Här har du hälsningar från dina huvudlärare på onlineutbildningen, och här är kan du läsa mer om
Josephine Selander som är ansvarig för utbildningen, och här har du en presentation av hela lärargänget på Nordiska Yogainstitutet!

 

När?
Du börjar utbildningen när du vill. Så fort du har bestämt dig anmäler du dig. Klicka här för  att komma till anmälningsformuläret.

Hur?
När vi fått din anmälan får du lite info via mejl. Dessutom kommer Marianne ringa dig, så du kan ställa lite frågor. När du betalat kursavgiften, får du material postat till dig, tillgång till onlineblock 1,2 och 3 (asana, biomekanik, praktik och anatomi), samt info hur du får din prenumeration på Yogobe. Du bestämmer dig för vilka datum som passar dig för zoommöten samt liveblock 4.
När du är klar med de första tre blocken, får du tillgång till block 5,6 och 7, och meddelar oss när du vill gå zoomblock 8.

Datum?
Du börjar som sagt utbildningen när det passar dig, och vi kommer att ses vid minst två tillfällen (ett live och ett på zoom).
Titta här vilka datum som passar dig att komma till livetillfället i Stockholm och till zoom-block 8.

Vill du veta mer om våra utbildningar?
Här svarar Josephine på frågor om utbildningarna.

Vill prova viryayoga?
Här kan du yoga sköna viryaklasser med våra utbildare på Nordiska Yogainstitutet.

Vill du tjuvkika hur lektionerna fungerar online?
Mejla till josephine@nordiskyoga.se så får du en länk till vår digitala utbildningsplattform med några exepempellektioner i asanagenomgång, anatomi, historia och kommunikation.

PRIS: 29 000 kr.

Vad ingår?
– Över 200 lärarledda timmar online, live och på zoom. (Räkna med ca 80 timmars egenarbete utöver dessa timmar).
– Prenumeration på Yogobe under utbildningstiden (18 månader).
– Litteratur:
     -Dynamisk Yoga,  Josephine Selander
     -Våga Yoga, Josephine Selander
– Spiralbundna böcker: “Anatomi och rörelselära”; “Yogans teori och filosofi”; “Workbook” (biomekanik, metodik, pedagogik, kommunikation)
– Utvärderingskostnader för en anatomitenta, en hemtenta och två gemensamma utvärderingsfilmningar.

Vad ingår inte?
– Vi rekommenderar att du går en eller två kortkurser/workshops med oss. De ingår inte i kurspriset.
– Övrig litteratur (fyra böcker): Kika på litteraturlistan här.

Du som har blivit antagen får besked om faktureringsproceduren.

Anmälan
Klicka här för  att komma till anmälningsformuläret.

När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans.
OBS! Anmälan är bindande.

Läs om villkoren för anmälan här.

Delbetalning
Om du vill delbetala, så samarbetar Nordiska yogainstitutet med HumanFinans, som har humana krediter för utbildningar.
Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på loggan nedanför och följer instuktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”. Du kan också ringa till Human Finans direkt för gratis rådgivning. Tel: 08-560 201 15