Anmälningsvillkor

Villkor för våra grund- och påbyggnadsutbildningar

Anmälan är bindande när du anmäler dig till våra utbildningar, och du har först en reserverad plats när du har betalat fakturan.

Avbokning innan utbildningsstart 

Om du inte kan gå utbildningen, får du inte tillbaka utbildningsavgiften. Om du kan uppvisa läkarintyg, förlänger vi din kursperiod med ytterligare 18 månader (du får alltså då 36 månader på dig att gå klart utbildningen.)

Avbokning under pågående utbildning

Om du inte kan fullfölja utbildningen, får du inte tillbaka utbildningsavgiften. Om du kan uppvisa läkarintyg, förlänger vi din kursperiod med ytterligare 18 månader (du får alltså då 36 månader på dig att gå klart utbildningen.)

Inställd utbildning

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en live påbyggnadsutbildning utbildning/kortkurs/workshop med för få anmälningar senast en månad innan kursstart. Kolla gärna med oss hur anmälningarna ser ut innan du bokar in resor och boende.

Repetera med rabatt

När du gått klart våra utbildningar, är du varmt välkommen att repetera grundutbildningen (online/live) eller påbyggnadsutbildningar (under förutsättning att du har gått just den utbildningen tidigare). På våra kurser som är 100% online betalar då enbart 30 % av utbildningens fulla pris. På de kurser som är hybridutbildningar eller live får du 10% rabatt.

 

Villkor för kurser, workshops och retreats

Anmälan är bindande när du anmäler dig till våra kurser och workshops, och du har först en reserverad plats när du har betalat anmälningsavgiften. Om du inte kan komma på en kurs, workshop eller retreat som du betalat är du välkommen att komma på motsvarande arrangemang vid senare tillfälle.