Andningstekniker med Marianne i Stockholm 2023

(6 timmar)

En av yogans viktigaste och mest grundläggande praktiker är att andas medvetet. Under den här dagen guidar Marianne dig till andningstekniker som är hjälpsamma såväl i vardagens snurr, som i din yoga. Var beredd på en grundande och stärkande dag i andningens tecken! Och du som är yogalärare får en verktygslåda av tips för att hjälpa din deltagare.

För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kommer Marianne finnas till hands för frågor och hjälp med din egen yogapraktik.

Välkommen till en kortkurs som är helt live!

Om Marianne:
Marianne är certifierad Viryayogalärare och Experienced Registered Yoga Teacher enligt Yoga Alliance kriterier (E-RYT 500). Marianne är en erfaren och kunnig yogalärare och har varit med viryateamet sedan tidernas begynnelse (för 15 år sedan, närmare bestämt). Marianne undervisar på grundutbildningarna och påbyggnadsutbildningarna samt är en av ägarna i företaget.

Var?
Stockholm

Datum:
5 februari 2023
Kombinera gärna den här kursen med Monikas (snälla) armbalanskurs.

Förkunskaper:
Du behöver inga förkunskaper för den här kortkursen/workshoppen: efter kursen får du ett intyg. För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs dock 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning. För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kan du tillgodoräkna dig kursen timmar för att bygga på din 500-timmars licensiering.

Pris:
1 300 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Arrangemanget är organiserat av Nordiska Yogainstitutet. Frågor och anmälan till den här kursen går direkt till Marianne. Mejl till info@nordiskyoga.se.