Admingänget

 

 

Josephine Selander
Josephine Selander
Info
X

Josephine Selander

Josephine är huvudlärare för utbildningarna och är den som står som ytterst ansvarig för utbildningarna. Hon är E-RYT lärare som är certifierad att hålla yogalärarutbildningar med godkännande av the Yoga Alliance. (Klicka och läs mer om Josephines bakgrund här) Hon är en av delägarna i företaget.

Marianne Sundell
Marianne Sundell
Info
X

Marianne Sundell

Marianne gick yogalärarutbildningen 2007, så hon kan svara ärligt hur det egentligen var. Hon har örnkoll på allt det praktiska som har med utbildningarna att göra och håller ordning på alla andra. När du skriver till info@nordiskyoga.se, så är det Marianne som svarar. Marianne är dessutom en utmärkt yogalärare som håller klasser b.la. på YogaShakti och Yogayama i Stockholm och hon är också certifierad hos the Yoga Alliance (RYT-500). Marianne undervisar även på grundutbildningarna samt är en av ägarna i företaget.

Theresa Jarmland
Theresa Jarmland
Info
X

Theresa Jarmland

Tess svarar på mejl och telefon under semesterperioderna. Tess gick också yogalärarutbildningen 2007 och du kan avnjuta hennes yogaklasser bland annat på YogaShakti i Stockholm.

Robin Tåg
Robin Tåg
Info
X

Robin Tåg

Robin är leg. Fysioterapeut och certifierad Viryayogalärare. Precis som Marianne håller Robin koll på vad som händer och avlastar i praktiska saker. Robin är även en av huvudlärarna samt delägare i företaget.

Jennie Wadsten
Jennie Wadsten
Info
X

Jennie Wadsten

Om du går eller har gått en utbildning hos oss svarar Jennie gladeligen på frågor gällande din certifieringsprocess, Yoga Alliance eller uppdateringstimmar och loggbok.

Jennie var också en av de första som gick vår yogalärarutbildning och hon har utöver den ett flertal andra yogautbildningar i bagaget, både i Sverige och utomlands och är certifierad hos the Yoga Alliance (E-RYT 500). Numera bor och jobbar hon i Goa, Indien, men besöker Sverige varje sommar och undervisar då bland annat på YogaShakti och StudioKarma. 

Britt Fjeldstad
Britt Fjeldstad
Info
X

Britt Fjeldstad

Britt jobber som koordinator for studentene som tar yogalærerutdannelsen i Norge. Hun gikk grunnutdannelsen i 2011, og foreleser også i anatomi for de norske elevene. Til daglig jobber hun som yogalærer i sitt eget studio på Lillehammer, og er registert i Yoga alliance (RYT-200) og hos Norges Yogalærerforbund (1000 t).

Sara Ström
Sara Ström
Info
X

Sara Ström

Sara jobbar med PR & Marknad på Nordiska Yogainstitutet. Hon är även vår reporter som delar med sig av de senaste på våra sociala medier och på hemsidan. Har du frågor eller spännande idéer kontakta henne på sara@nordiskyoga.se. 

Sara är certifierad Viryayogalärare, Hälsovetare och Personlig tränare. Hon har en bakgrund inom dans och pedagogik och har alltid varit intresserad av kommunikation och uttryck. Idag bor hon på sydligare breddgrader än hemorten Stockholm, närmare bestämt i Malmö. I mötet med Viryayogan kunde hon plötsligt kombinera alla hennes olika intressen – hälsa, resor, människor och yoga. Och med den där passionen för just kommunikation och resor så blev community- och reporterjobbet en självklar roll för henne. Sara undervisar även på grundutbildningarna.

Jane Sleven
Jane Sleven
Info
X

Jane Sleven

Jane has been practising Yoga with enthusiasm and an enduring fascination for almost 40 yrs, and teaching for 35 years.

Originally trained in classical Hatha Yoga, Jane later took up Astanga Vinyasa Yoga; ahe has Sri K Pattabhi Jois’ blessing to teach Astanga since 2001. Along the way, Jane also trained in Yoga Nidra, Restorative Yoga & Creative Vinyasa Flow, greatly inspired by Julie Martin of Brahmani Yoga Goa.

Jane teaches workshops & retreats worldwide; India & Cambodia in the winter months & UK & Europe over the summer. “I’m really delighted and happy to be joining the team at the Nordic Yoga Institute and thus indulging my love of Yoga and words even further!”