Search
Close this search box.

Höft- och ryggkurs med Nanny-Maja i Umeå 2023

(12 timmar)
Höfter och rygg-workshop

Tycker du framåtfällningar är ett gissel? Eller är bakåtböjningar något du gärna hoppar över? Eller har du ”bara” kort och gott ont i ländryggen? Då är den här kortkursen/workshoppen med Nanny-Maja för dig! Här får du kunskaper om hur höfter och ländrygg hänger ihop och hur du inte bara kan komma åt kluriga asanor, utan också få mindre ryggont i vardagen. Och du som är yogalärare får en verktygslåda av tips för att hjälpa din deltagare.

För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kommer Nanny-Maja finnas till hands för frågor och hjälp med din egen yogapraktik.

Välkommen till en kortkurs som är helt live!

Om Nanny-Maja:
Nanny-Maja Anderback är leg. fysioterapeut och certifierad Viryalärare 500h. Hon föreläser i anatomi på grundutbildningen, undervisar på påbyggnadsutbildningarna samt är huvudlärare på rehabyogautbildningen. Nanny-Maja är en outsinlig källa på tips om hur vi jobbar hållbart med våra kroppar.

Var?
Umeå

Datum:
Planerade datum är i april 2023

Förkunskaper:
Du behöver inga förkunskaper för den här kortkursen/workshoppen: efter kursen får du ett intyg. För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs dock 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning. För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kan du tillgodoräkna dig kursen timmar för att bygga på din 500-timmars licensiering.

Pris:
2 600 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Arrangemanget är organiserat av Nordiska Yogainstitutet. Frågor och anmälan till den här kursen går direkt till Nanny-Maja. Mejla till nannymaja@nordiskyoga.se.