Våra medarbetare

Josephine Selander
Josephine Selander
Info
X

Josephine Selander

Josephine är huvudlärare för utbildningarna och är den som står som ytterst ansvarig för utbildningarna. Hon är E-RYT lärare som är certifierad att hålla yogalärarutbildningar med godkännande av the Yoga Alliance. (Klicka och läs mer om Josephines bakgrund här) Hon är en av delägarna i företaget.

Robin Tåg
Robin Tåg
Info
X

Robin Tåg

Robin är leg. Fysioterapeut och certifierad Viryayogalärare. Precis som Marianne håller Robin koll på vad som händer och avlastar i praktiska saker. Robin är även en av huvudlärarna samt delägare i företaget.

Marianne Sundell
Marianne Sundell
Info
X

Marianne Sundell

Marianne gick yogalärarutbildningen 2007, så hon kan svara ärligt hur det egentligen var. Hon har örnkoll på allt det praktiska som har med utbildningarna att göra och håller ordning på alla andra. När du skriver till info@nordiskyoga.se, så är det Marianne som svarar. Marianne är dessutom en utmärkt yogalärare som håller klasser b.la. på YogaShakti och Yogayama i Stockholm och hon är också certifierad hos the Yoga Alliance (E-RYT 500). Marianne undervisar även på grundutbildningarna samt är en av ägarna i företaget.

Theresa Jarmland
Theresa Jarmland
Info
X

Theresa Jarmland

Tess svarar på mejl och telefon under semesterperioderna. Tess gick också yogalärarutbildningen 2007 och du kan avnjuta hennes yogaklasser bland annat på YogaShakti i Stockholm.

Britt Fjeldstad
Britt Fjeldstad
Info
X

Britt Fjeldstad

Britt jobber som koordinator for studentene som tar yogalærerutdannelsen i Norge. Hun gikk grunnutdannelsen i 2011, og foreleser også i anatomi for de norske elevene. Til daglig jobber hun som yogalærer i sitt eget studio på Lillehammer, og er registert i Yoga alliance (RYT-200) og hos Norges Yogalærerforbund (1000 t).

Sara Hoy
Sara Hoy
Info
X

Sara Hoy

Sara jobbar med utbildning och undervisar på grundutbildningarna i anatomi samt på påbyggnadsutbildningarna.

Sara är utbildad och verksam yogalärare (ERYT-500, YACEP) och certifierad inom Viryayoga. Utöver det är hon utbildad Folkhälsovetare (kandidat) på KI samt pågående master inom Idrottsfysiologi & Biomekanik på GIH. Hon har även tidigare studerat rörelseanalys och rörelselära på avancerad universitetsnivå samt är FRC™ Mobility Specialist och lic. Personlig Tränare. När hon inte utbildar inom yoga jobbar hon inom forskningsprojekt på Karolinska Institutet och Centrum för Psykiatriforskning.

Jennie Wadsten
Jennie Wadsten
Info
X

Jennie Wadsten

Om du går eller har gått en utbildning hos oss svarar Jennie gladeligen på frågor gällande din certifieringsprocess, Yoga Alliance eller uppdateringstimmar och loggbok.

Jennie var också en av de första som gick vår yogalärarutbildning och hon har utöver den ett flertal andra yogautbildningar i bagaget, både i Sverige och utomlands och är certifierad hos the Yoga Alliance (E-RYT 500). Numera bor och jobbar hon i Goa, Indien, men besöker Sverige varje sommar och undervisar då bland annat på YogaShakti och StudioKarma.

Maria Svalin
Maria Svalin
Info
X

Maria Svalin

Maria arbetar med marknadsföring och kommunikation på Nordiska Yogainstitutet. Det innefattar bland annat sociala medier, hemsidan och annonser.

Maria är certifierad (RYT 500) inom Viryayoga, där ibland ViryaRehab och har också gått annan yogalärarutbildning utomlands. Maria examinerar på grundutbildningarna.

Maria har en bakgrund inom pedagogik och ledarskap inom skolans värld där hon till största del har arbetat som skolledare. Maria har en förkärlek för organisation och kommunikation. Maria driver en yogastudio i Nyköping.