Boende i Spanien

Kika på bilder på boendet i Spanien här!

Vi bor i en nybyggd del av byn Isla Plana, på kullarna Mojon Hills. (Läs mer om Isla Plana och omgivningarna här) Lägenheterna som vi bor i är en del av den nya bebyggelsen och byggda i modern “medelhavs-sockerbits-stil” i rena linjer. Husen är också nybyggda och är av något mer snirklig karaktär med inspiration från morisk arkitektur. (Observera således att boendet är motsatsen till en pittoresk medeltidsby.) Eftersom man bor på en kulle, så får du bereda dig på många trappor samt att det fläktar. Så när man kommer och yogar hos oss ordnar vi boende i en närliggande lägenhet eller hus till yogacentret. Alla lägenheter/hus har takterasser med utsikt över havet. Man går på sin höjd sju minuter för att komma till vårt yogatak.

Du kommer att bo i hus eller lägenhet tillsammans med 3-4 andra studenter. Där har ni ert eget kök. Tvättmaskin finns i dom flesta lägenheter och hus. I mån av plats kan du bo i enkelrum mot tillägg. Man får låna poolnyckeln till sitt hus, eller sin lägenhets pool som delas av just den bostadsföreningen. Notera att standarden inte är svensk, utan spansk. Det innebär att AC och internet inte är standard samt att rummen är något mindre. Räkna med att dela badrum med dom som du bor med i lägenheten/huset. Städning vid avresa samt lakan och handdukar ingår. Notera att du som går enmånads utbildningen får tvätta dina lakan och handdukar själv samt städa under månaden som du nyttjar lägenheten. Vill ni i lägenheten har städhjälp under perioden, betalar ni extra för det.

Från sin lägenhet tar det ca 15-20 minuter att gå ner till Isla Plana och till ständerna. Det finns flera pooler i området med en liten barnhörna i respektive pool. Om du vill hyra cyklar finns det möjlighet till det.