Search
Close this search box.

Yoga & Ayurveda online

(32 timmar)

Lär dig och upplev hur yoga och ayurveda hänger ihop

Yogan och ayurvedan brukar kallas för systervetenskaper. I den här kursen får du verktyg för att förstå hur du praktiskt själv och/eller som yogalärare kan använda dig av ayurvedan i yogan. Josephine lär dig tre olika yogaprogram baserat på respektive dosha (kapha, pitta och vata). Peter Ljungsberg berättar hur dina doshor påverkas av livsstil och hur dom kan variera beroende på vilket skede du befinner dig i livet. Parallellt läser du boken ”Yoga för dig: Hitta balansen med yoga och ayurveda” av Josephine och Peter, som ingår i kurspriset. Tanken med kursen att du ska kunna jobba med kombinationen med ayurveda och yoga på ett öppet och odogmatisk vis, utan pekpinnar.

Delar av den här kursens timmar kan du tillgodoräkna dig till 500-timmars certifieringen och till att förnya din viryalicens.

Förkunskaper:
Du behöver inga förkunskaper för den här kursen: efter kursen får du ett intyg. För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs dock 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning.

Kursinnehåll:
– Steg-för-steg-genomgång asana för asana för tre program: Vata, Pitta & Kapha
– Tre yogaklasser: Vata, Pitta & Kapha
– Föreläsningar med Peter Ljungsberg

Boken “Yoga för dig: Hitta balansen med yoga och ayurveda” av Josephine och Peter ingår i kurspriset.

Lärare:
Josephine Selander & Peter Ljungsberg

Datum 
Du kan börja när du vill. Så fort du betalat in kursavgiften, postar vi boken till dig.

Pris:
3 800 kr

Läs om  villkoren  för anmälan här.

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se. När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans.
OBS! Anmälan är bindande.

Delbetalning
Om du vill delbetala, så samarbetar  Nordiska Yogainstitutet  med  HumanFinans som har humana krediter för utbildningar.  Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på loggan nedanför och följer instruktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska Yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.