Anmälningsvillkor

Villkor för våra grund- och påbyggnadsutbildningar

Anmälan är bindande när du anmäler dig till våra utbildningar, och du har först en reserverad plats när du har betalat avgiften. Observera att du kan ”flytta med” avgiften en gång på våra grundutbildningar. Det innebär att om du inte kan påbörja den utbildning som du anmält dig till kan du återanvända vid ytterligare ett tillfälle.

 

Avbokning innan utbildningsstart 

Om du inte kan gå utbildningen, får du inte tillbaka utbildningsavgiften. Om du redan påbörjat en utbildning, behåller du din plats och kan när som helst under tre år (från det datum du avbryter och 36 månader framåt) hoppa på nästkommande utbildning. OBS! Denna platsgaranti gäller på samtliga av våra utbildningsplatser, vilket innebär att du garanteras en plats någonstans och inte nödvändigtvis på den platsen du till en början valt.

 

Avbokning under pågående utbildning

Om du inte kan fullfölja utbildningen, får du inte tillbaka utbildningsavgiften, men du behåller din utbildningsplats och kan när som helst under tre år (från det datum du avbryter och 36 månader framåt) hoppa på nästkommande utbildning. OBS! Denna platsgaranti gäller på samtliga av våra utbildningsplatser, vilket innebär att du garanteras en plats någonstans och inte nödvändigtvis på den platsen du till en början valt. En orsak kan vara att utbildningen på just din ort har blivit inställd pga för få deltagare. Du bedömer tillsammans med oss om du bör starta om utbildningen från början eller ta vid där du slutade. Du lägger till mellanskillnaden om den kursen du hoppar på är dyrare (om du t.ex. betalat en årsutbildning, men väljer att gå en intensivutbildning). Om litteraturen har ändrats betalar du själv för de nya böcker som utbildningen kräver.

Inställd utbildning

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning med för få anmälningar senast en månad innan kursstart. Kolla gärna med oss hur anmälningarna ser ut innan du bokar in resor och boende.

Repetera utan kostnad 

Under utbildningen:
– Du kan ta igen missade utbildningstillfällen utan kostnad inom tre år från grundutbildningens start.  Det innebär att du kan hoppa på parallella utbildningar i Sverige och Norge under pågående utbildning och/eller i framtiden. Om du vill ta igen missade timmar i Indien eller Spanien tillkommer kostnader.

Efter utbildningen:
– Vi erbjuder dig även den generösa möjligheten att efter utbildningens slut hälsa på nya grundutbildningar för att repetera och finslipa moment utan kostnad.

Du måste meddela oss i god tid, så vi kan hjälpa till med schemat och så att det inte blir överfullt i lokalerna. Du betalar själv för kopior och litteratur på de lektionerna som du går om.

Obs! Notera att erbjudandet om att repetera gratis enbart gäller grundutbildningarna (200-timmars) och i mån av plats. Om du önskar medverka: kontakta Marianne i förväg så skickar hon ett schema till dig, och kontakta sedan aktuell lärare för att se om det finns plats.

Det är även varmt välkommen att repetera påbyggnadsutbildningar (under förutsättning att du har gått just den utbildningen tidigare) och du betalar då enbart 30 % av utbildningens fulla pris.

 

Villkor för kurser och workshops

Anmälan är bindande när du anmäler dig till våra kurser och workshops, och du har först en reserverad plats när du har betalat anmälningsavgiften.