Mat

Mat

Vår fantastiska kock Jo från England vinnlägger sig om att laga mat som är god och lokal med inspiration från yogans tankar. Hon har många års erfarenhet av att laga i yogasammanhang och mixar gärna sina kunskaper i ayurvedisk, veganskt-, och raw-food tillredning med olika egna länders specialrätter. I huvudsak äter vi vegetariskt med Medelhavets kryddor, men ibland äter vi även färsk fisk som inhandlats från morgonens fiskmarknad. (Meddela när du bokar in dig om du är vegetarian och/eller har mat allergier, så ordnar vi fina alternativ till dig). Ofta skämmer Jo bort oss med god dessert, hembakat surdegsbröd eller smoothies. Och ibland dyker vin upp till middagen från något av traktens vingårdar.

Det vattnas i munnen när du tittar på bilderna här!


Aktuella filmer

Här får du idéer och tips om biomekanik, filosofi och yogans historia.

Kalender

Februari 2021
3 februari: Fortsättningsutbildning 100h första träffen, Stockholm/online

15 februari: Certifieringsutbildningen online startar

Mars 2021
16 mars: Föreläsningsserie Meditation och yoga som självreglering? Del 1
Jung, känslor och det undermedvetna

 

April 2021
13 april: Föreläsningsserie Meditation och yoga som självreglering? Del 2
Zenbuddhism som självhjälp?

 

Maj 2021
4 maj: Föreläsningsserie Meditation och yoga som självreglering? Del 3
Kan en religiös övning vara en psykologisk teknik?