Skräddarsydd yoga med Josephine i Oslo 2022

(8 timmar)

Undrar du hur du själv ska hitta rätt in yogapositionerna så att de passar just dig? Eller är du yogalärare och behöver får smarta tips och idéer hur du kan individanpassa dina yogaklasser? Då är det här kursen för dig!

Du kommer att få ett batteri av olika alternativ för de vanligaste yogapositionerna, och hur yogan kan bli både mer effektiv och samtidigt fungera för olika kroppar och behov. Eller kort och gott: bekvämare yoga som samtidigt ger dig mer styrka och funktionell rörlighet.

Välkommen till en workshop/kurs som är helt live!

Innehåll:

Lördag 12/11
9.00 – 12.00
Stående positioner
En stor del av yogans rörelsebank består av stående positioner. Och det går ju att utföra en enda position på en massa olika sätt. Under denna kväll går vi igenom de vanligaste stående positionerna och laborerar med hur du kan komma åt olika delar av kroppen beroende på hur du gör dem.

13.30 – 16.30 
Bakåtböjningar
Oavsett om du är en bakåtböjningsentusiast, eller om du inte är så förtjust i att böja dig bakåt, så kommer du att få en verktygslåda av olika alternativ som passar såväl dig som dina deltagare (om du är yogalärare).

Söndag 13/11
9.00 – 11.30
Framåtfällningar
Hur mycket tid tillbringar vi inte i slags framåtfällning, eftersom vi sitter ganska mycket i vardagen? Lär dig att göra hälsosamma framåtfällningar, och hitta ingångar som blir toppen för dig som är stel, såväl som för dig som är rörlig.

Josephine Selander är lärare.

Förkunskaper:
För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning.
Om du vill gå utbildningen för din egen skull, och inte har ovanstående förkunskaper, är du välkommen att anmäla dig. Då får du ett intyg att du gått kursen, men inget diplom.

Datum:
12 – 13 november 2022

Pris:
1 800 NOK (inkl moms).

Anmälan:
Anmälan till den här kursen går till vår samarbetspartner Fornebu Yoga. Mejla till hei@fornebuyoga.no för anmälan.