Certifieringsutbildning online/live Stockholm 2021

(64 timmar)

S01-YA-SCHOOL-RYS-300

I certifieringsutbildningen lär du dig att undervisa i viryayoga nivå tre med alla alternativen. Därmed har du hela viryans grundnivåer att laborera med. Kom ihåg att det inte handlar om att du som lärare nödvändigtvis ska kunna utföra alla nivå tre asanor så himla snajdigt, snarare att du kan förmedla det hela med kunskap, glädje och entusiasm ;-)
Under den här centrala kursen tar vi ytterligare ett steg i biomekaniken och i fördjupande filosofiseminarier föreläser Josephine utifrån sitt avhandlingsarbete om hur Buddhism och psykologi historiskt har setts som en viktig kombination, och hur det kan kopplas yogan idag.

Certifieringen är en blandning av online- och live-undervisning. Det innebär att du kommer att göra första delen av utbildningen online med Josephine, Robin och Monika. Den andra delen gör du med Monika och Josephine i Stockholm, då går vi igenom filosofin samt asanor som är lite kluriga. Under livedagarna får du naturligtvis också chans att undervisa och ställa frågor.

I kurspaketet ingår också personlig feedback på en hel klass. Det innebär att du kommer att spela in en klass efter utbildningen (du väljer nivå och biomekanik själv, så du kan undervisa den nivå som passar dig), som du sedan får skriftlig feedback på (med glada tillrop).

Kursen är obligatorisk för en 500-timmarscertifiering.

Förkunskaper: 
Du ska ha gått 200-timmarsutbildningen i viryayoga.

Lärare: Robin Tåg, Josephine Selander och Monika Jacob

Onlinedelen:
Öppnar 15 februari 2021

Datum för “live”-delen:
(Du väljer ett av dessa tillfällen)
7 – 9 maj 2021
eller
10 – 12 dec 2021

Innehåll online:
– Två klasser (nivå tre)
– Genomgång av asanor steg för steg: uppvärmning, solhälsningar, stående, balanser, höftöppnare, framåtfällningar och delar av avslut.
– Repetition av biomekaniken från grundutbildningen
– Genomgång av ny biomekanik
– Övningar till den nya biomekaniken
– Föreläsning om nacke och huvudstående
– Föreläsning om framåtfällningar

Innehåll livedelen:
– Ett dags-seminarium om Buddhismens relation till yoga och psykologi
– En kortare klass
– Workshop/genomgång av armbalanser och inversioner, samt hur man jobbar med olika alternativ för att anpassa sig till gruppen
– Workshop/genomgång av bakåtböjningar, samt hur man jobbar med olika alternativ för att anpassa sig till gruppen
– Undervisning
– Frågor
– Feedback

Pris: 11 300 SEK

Vad ingår?
– Kursen.
– Boken eller dvd:n Yoga från insidan.
– En personlig utvärdering på en filmad klass (som du sänder till oss).

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se så sänder vi en faktura till dig på anmälningsavgiften 1500 kr. OBS! Anmälan är bindande.
Meddela vilka datum du vill göra live: maj eller december 2021.

Observera: utbildningen ställs in om färre än 8 deltagare är anmälda senast en månad innan kursstart.
Då en del moment kräver genomgång “live”, kan vi dessvärre inte erbjuda zoom på livedagarna.

Läs om villkoren för anmälan här.

Delbetalning
humanfinans_rgb_small3

Om du vill delbetala, så samarbetar Nordiska yogainstitutet med HumanFinans, som har humana krediter för utbildningar. Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på länken här ovanför och följer instruktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”. Du kan också ringa till Human Finans direkt för gratis rådgivning. Tel:   08-560 201 15