Virya Vinyasa online

(28 timmar)
S01-YA-SCHOOL-RYS-300På våra onlineutbildningar kan du tillgodogöra dig utbildningarna i egen studietakt och repetera som du vill.
En del kurser är endast online, medan andra är en blandning av online och “live”.
Vinyasautbildningen är “endast online”. Det innebär att du studerar kursen helt i din egen takt, samt påbörjar den precis när det passar dig.

Om utbildningen:
I den här utbildningen lär du dig två olika flöden av uppvärmningar, solhälsningar, balanser, armbalanser, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar samt avslutningar med vinyasa som grundidé. Du lär dig tre långa vinyasaflöden i stående modulerna med olika fokus: ”Repeat”, där du repeterar relativt enkla asanor samtidigt som du får upp puls och ökar muskelstyrka, ”Deep” där du får chans att progressivt experimetera med att klura dig in i relativt komplexa asanor, och ”Flow” som är ett skönt, dansant viryasa flöde. Dessutom får du tema och biomekaniktips, samt uppgifter att bygga upp vinyasaklasser för olika yogagrupper.

Kursinnehåll:
– Lektion 1: Välkommen, material och vinyasaklass.
– Lektion 2: Instruktion och genomgång av två uppvärmningar, två solhälsning A, två solhälsning B, samt hemuppgifter.
– Lektion 3: Instruktion och genomgång av vinyasaflödet ”Repeat”.
– Lektion 4: Instruktion och genomgång av vinyasaflödet ”Deep”.
– Lektion 5: Instruktion och genomgång av vinyasaflödet ”Flow”.
– Lektion 6: Instruktion och genomgång av vardera två stycken balans- och armbalansflöden, samt hemuppgifter.
– Lektion 7: Instruktion och genomgång av vardera två stycken höft- och bakåtföjningsflöden, samt hemuppgifter.
– Lektion 8: Instruktion och genomgång av vardera två stycken höft- och bakåtföjningsflöden, samt hemuppgifter.
– Lektion 9: Instruktion och genomgång av vardera två stycken framåtfällnings- och avslutningsflöden, samt hemuppgifter.
– Lektion 10: Hur jobba med tema.
– Lektion 11: Hur jobba med biomekanik.
– Lektion 12: Uppgifter.
– Lektion 13: Uppgifter och reflektioner

Josephine Selander är lärare. Monika Jacob är kreativ elev.

Du bestämmer när: Du laddar ner materialet från lärarplattformen som du får tillgång till när du anmält dig och betalt.

Den här kursens timmar kan du tillgodoräkna dig till 500-timmars certifieringen och till att förnya din viryalicens.

Förkunskaper:
För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning.
Om du vill gå utbildningen för din egen skull, och inte har ovanstående förkunskaper, är du välkommen att anmäla dig. Då får du ett intyg att du gått kursen, men inget diplom.

Pris:
4 200 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se. När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans. OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Du kan inte flytta med anmälningsavgiften till en annan kurs. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Läs mer om villkoren för anmälan  här.

Delbetalning:
Om du vill delbetala, så samarbetar Nordiska Yogainstitutet med  Human Finans som har humana krediter för utbildningar.  Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalningOm du klickar på loggan nedanför och följer instruktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska Yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.