Search
Close this search box.

Chakra & virya online

(40 timmar)

S01-YA-SCHOOL-RYS-300

Välkommen till “Chakra & virya”-påbyggnadsutbildningen online. Här får du hela sju flöden utifrån de sju chakrorna!

Om utbildningen:
I grundkursen diskuterade vi hur vi kan jobba med de sju chakrorna tematiskt. I den här utbildningen jobbar vi med sju framtagna flöden där du steg-för-steg lär hur du kan undervisa dem på ett inspirerande vis. Du får uppgifter att jobba med för varje chakra, där filosofi och reflektion ingår. Dessutom ingår ett samtal mellan psykoterapeut Helen Alhström och Josephine hur vi (utan att bli smygterapeuter) kan koppla chakrorna med psykologi.

Delar av den här kursens timmar kan du tillgodoräkna dig till 500-timmars certifieringen och till att förnya din viryalicens.

Kursinnehåll:
– Sju lektioner med steg-för-steg-genomgång med asana och biomekanik för varje chakra.
– Sju föreläsningar med Josephine hur du kan jobba med filosofi.
– Sju klasser.
– Ett samtal med psykoterapeut Helen Alhström och Josephine.

Lärare:
Josephine Selander (med Maria i Indien)

Förkunskaper:
200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning + Brigde.

Datum:
Du startar utbildningen när det passar dig, och går klart den inom ett år.

Pris:
4 800 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se. När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans.
OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Du kan inte flytta med anmälningsavgiften till en annan kurs. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Läs om  villkoren  för anmälan här.

Delbetalning
Om du vill delbetala, så samarbetar  Nordiska Yogainstitutet  med  HumanFinans som har humana krediter för utbildningar.  Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalning. Om du klickar på loggan nedanför och följer instruktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska Yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.