Search
Close this search box.

Virya PT online/live 2023

(24 timmar)

Vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra onlineutbildningar. Du kommer att kunna tillgodogöra dig utbildningarna i egen studietakt och repetera som du vill. En del kurser är endast online, medan andra är en blandning av online och “live”. De utbildningar som är både och, kommer vi att lägga så att alla live-delar är samlade under samma helg. På så sätt kan du gå flera utbildningar parallellt under en temin, men med färre resor och semesterdagar. En del utbildningar kommer att vara helt live.

PT kommer är en blandning av online och “live”. Det innebär att du kommer att göra första delen av utbildningen online, och den andra delen med din lärare. Där du får chans att undervisa och ställa frågor.

Om utbildningen:
Den här utbildningen ger dig verktyg att kunna jobba fördjupat med privatkunder och att kunna hjälpa dina elever individuellt. Vi kommer fokusera på hur du kan arbeta med olika målsättningar i ett skadeförebyggande och stärkande syfte. Vi går igenom hur du med hjälp av anamnes, coaching och rörelseanalys tydligare kan sätta upp en plan för din kund. Med utgångspunkt i den moderna anatomin ser vi på hur du kan arbeta med yogan som verktyg för styrka, rörlighet och hälsa.

Lärare: NannyMaja Anderback

Utbildningsinnehåll:

  • Skapa upplägg och program utifrån individuella behov och förutsättningar
  • Anamnes och coaching
  • Kroppsscreening och rörelseanalys
  • Assistering och taktil feedback
  • Diskussion kring hälsa, hållbarhet och kroppsbild

Du kan tillgodoräkna dig utbildningens timmar till 500-timmarscertifieringen och till att förnya din viryalicens.

Förkunskaper:
200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning + Brigde.

Datum: 13-14 maj 2023

Plats:
On-line, som du kan påbörja hemma när du vill, och två kursdagar i Stockholm

Pris: 4 900 SEK inkl moms

Anmälan:
Mejla till info@nordiskyoga.se. När anmälan är mottagen och bekräftad sänder vi en faktura till dig på hela beloppet. Där får du också info om avbetalning genom Humanfinans.
OBS! Anmälan är bindande. (Det innebär att du inte får tillbaka anmälningsavgiften om du avbokar. Du kan inte flytta med anmälningsavgiften till en annan kurs. Vi beklagar men insisterar. Resterande kursavgift återfås givetvis om du blir sjuk och kan visa läkarintyg.)

Observera: utbildniningen ställs in om färre än 12 deltagare är anmälda senast en månad innan kursstart.

Läs mer om villkoren för anmälan  här.

Delbetalning:
Om du vill delbetala, så samarbetar Nordiska Yogainstitutet med  Human Finans som har humana krediter för utbildningar.  Obs! Nu finns möjlighet att välja 12 månaders räntefri avbetalningOm du klickar på loggan nedanför och följer instuktionerna för Human Lån, så kan du dels få en snabböversikt på vad din månadskostnad skulle bli, dels så kan du direkt ansöka om lån/kredit. Nordiska Yogainstitutet är “säljställe för utbetalning”.